My Bloganniversary & Giveaway (This giveaway is now closed, and the winner has been contacted).


Blog Yıldönümüm & Hediye Çekilişi ( Çekiliş Kapatıldı, Hediye Kazanana Ulaştırıldı)

pempe_214 Aralık 2016.. Günler öyle hızlı geçiyor ki bloğumun ikinci yıldönümü geldi bile.. Ayrıca bloğumun yıldönümü, yeni yıl kutlamalarıyla aynı zamana rastladığından dolayı her yıl bu iki güzel günü sizlerle beraber kutlayabilmek için bu günde bir de hediye çekilişi düzenliyorum.. Beni takip edenlerin bildiği gibi.. İlk yıl dönümümde hediyeyi sadece ilk önce yorum yazan bir kişiye verebilmiştim.. Ama bu sene bu hediyeye katılanlar arasından kura ile belirlenecek iki kişi sahip olacak.. 🙂 Hediyeleri merak ediyorsanız resimler aşağıda:

14 December 2016.. The days are so fast that even my second anniversary is come.. The anniversary of my blog and the New Year’s Celebrations are at the same month.. I organize a gift raffle every year to celebrate these two beautiful days with you..As know who follow me..  In the first anniversary of my blog, I given the gift to a person who write first comment.. But this year, it will be raffle.. And two people will win to this gift.. 🙂 If you are wondering these gifts, you can see them on the pictures at below:

1. HEDİYE; BLUE BERE-ELDİVEN TAKIM… / 1. GİFT; BLUE BERET-GLOVE KIT

giveaway_beret_glove_blue_2

2. HEDİYE; KIRMIZI BERE-ELDİVEN TAKIM… / 2. GİFT; RED BERET-GLOVE KIT

givaway_beret_glove_red

…ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN…/…TO JOIN THE RAFLLE…

Eğer çekilişe katılmak ve bu hediyelerden birini kazanmak istiyorsanız kurallarım çok basit; aşağıdaki davetiyeyi tıklamanız ve davetiye üzerinde yazan kuralları uygulamanız yeterlidir..

giveaway_4The rules are very simple if you want to join the raffle and win one of these gifts; Click on the invitation card above and apply the rules that write on invitation card.

NOT: Çekiliş kırmızı bere-eldiven takım ve mavi bere-eldiven takım isteyenler arasında ayrı olarak yapılacak,  kırmızı bere-eldiven takım için bir kişi, mavi bere-eldiven takım için bir kişi olmak üzere toplamda iki kişi hediye kazanacaktır.. Katılan herkese bir çekiliş hakkı verilecektir.. Hediye; kazanan kişiye Türkiye’den kargo gönderisi mümkün olan her ülkeye gönderilecektir.. (Shipping free).

P.S. A total of two people will win a gift, one person for the red beret-glove kit, one person for the blue beret-glove kit.. To everyone participating will be only one raffle right .. Gift will be sent to every country from Turkey ( If shipping is possible)..(Shipping free).

..Sevgilerimle.. İyi Şanslar..

..With Love..Good Luck..

 

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Genel (General), Raffle (Çekiliş) içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

21 Responses to My Bloganniversary & Giveaway (This giveaway is now closed, and the winner has been contacted).

  1. Pamir dedi ki:

    kutlarım!!!

    Liked by 1 kişi

  2. voulaah dedi ki:

    Happy blog anniversary dear
    super your post, thank you for sharing
    kisses

    Liked by 1 kişi

  3. nur dedi ki:

    yıldönümünüz kutlu olsun!!!!! 🙂

    Liked by 2 people

  4. erol dedi ki:

    ikinci yıldönümünüzü kutlarım, çekilişe bende katıldım. çıkarsa benim kıza hediye edicem 🙂 🙂

    Liked by 2 people

  5. gumusdis.com dedi ki:

    harikasın :)renk belirtmedim olur da çıkarsam rengi sen belirle :)sevgilerimle

    Liked by 3 people

  6. Fsntasyics kits of hat

    Liked by 3 people

  7. Cpngrats for second anniversary dear

    Liked by 3 people

  8. Aquileana dedi ki:

    Love the hats and gloves (in both colors) Great design… Best wishes and happy holidays 💛⭐️

    Liked by 4 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.