Hong Kong Fur Gala 2017 & New Trends


Models walk the runway during the Hong Kong International Fur and Fashion Fair 2017.. Photo: Courtesy of the Hong Kong Fur Federation..

Dünyanın en büyük kürk fuarlarından biri olan Hong Kong Uluslararası Kürk ve Moda Fuarı 2017  , 13 ülke ve bölgede 210’dan fazla katılımcı ile 16-18 Şubat 2017 tarihleri arasında yapıldı.. Günümüzde “Fur by Hong Kong” dünyadaki seçkin bir etiket haline gelmiş ve en son teknolojiler, rakipsiz işçilik ve özgün tasarım ile eş anlamlıdır. Aynı zamanda kürk modasının en yeni eğilimlerini ortaya koyan Fur Gala 2017, dünyadaki alıcılar ve profesyoneller için yeni ilhamı keşfetmek ve endüstri oyuncularıyla en yeni piyasa trendini paylaşmak için mükemmel bir platform sunmaktadır..

One of the largest fur fairs in the world, the Hong Kong International Fur and Fashion Fair 2017, which ran from February 16 to 18, attracted more than 210 exhibitors from 13 countries and regions.. Today, “Fur by Hong Kong” has become a distinguished label around the globe, synonymous with state-of-the-art technologies, unrivalled craftsmanship and original design. Revealing the latest trends of fur fashion, Fur Gala 2017 offered the perfect platform for buyers and professionals worldwide to explore new inspiration and share latest market trend with industry players.

…Hong Kong Kürk ve Moda Fuarı 2017’den YENİ TRENDLER…

…NEW TRENDS from Hong Kong International Fur and Fashion Fair 2017…

S.F.Fashion Co.Ltd.

Ocean Fur Co.Ltd.

Dai-Ichi Madam Fur Ltd.

Broadway Fur & Fashion Ltd.

Ace Fur Manufacturing Ltd.

Blue Angel Fur Co. Ltd.

Season Trading Co. Ltd.

Hong Kong Fur Factory Ltd.

Precious Fur Trading Co.

International Fur Co. Ltd.

East Link Fur Ltd.

Regal Fur & Fashion Co. Ltd.

Lanca Fur Trading Co. Ltd.

Hong Kong Kürk Federasyonu Yönetim Kurulu, 2018 Hong Kong Kürk & Moda Fuarı’nın 21-24 Şubat 2018 tarihlerinde Hong Kong Kongre & Sergi Sarayında yapılacağını açıkladı..

The Board of Directors of the Hong Kong Fur Federation announces that the 2018 Hong Kong International Fur & Fashion Fair will be scheduled from 21-24 February 2018 at Hong Kong Convention & Exhibition Centre..

…Sevgilerimle..With love…

Kaynaklar/Resources

Global Times

Hong Kong Fur Federation (HKFF)

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Fashion, Trends içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

21 Responses to Hong Kong Fur Gala 2017 & New Trends

  1. Geri bildirim: Hong Kong Fur Gala 2017 – opss3.com 오피쓰 천안건마 천안오피

  2. voulaah dedi ki:

    Have a very nice week dear
    Kisses

    Liked by 1 kişi

  3. niasunset dedi ki:

    https://kalabaliksehrinperisi.wordpress.com/2017/03/30/e-l-e-s-t-i-r-me
    Comment kısmında parti var, Bekliyorum sizi de, önerileriniz ya da katılımınız, 🙂 sevgiler, nia

    Liked by 1 kişi

  4. voulaah dedi ki:

    Have a very nice week dear waiting for new one
    kisses

    Liked by 1 kişi

  5. Hi dear, very nice this propostoh hong kong. I like it. Thancks for your post.

    Liked by 1 kişi

  6. Aquileana dedi ki:

    Very fashionable & chic … I love the photographs… wishing you a great rest of your week! 😀 ❤

    Liked by 1 kişi

  7. Funda DÖKMEN dedi ki:

    ……….Beatifull…….

    Liked by 2 people

  8. voulaah dedi ki:

    All are so beautiful, thnak you for sharing dear
    i really enjoy Broadway Fur & Fashion Ltd.
    Kisses

    Liked by 1 kişi

  9. niasunset dedi ki:

    Inanılmaz tasarımlar, kürklerin gerçek olmadıklarını düşünüyorum. Modayı takip ettiğinizi ve ilgili olduğunuzu biliyorum, sizin kadar değilse de, ben de seviyorum moda dünyasını izlemeyi, yeni tasarımları, desenleri, renkleri görmeyi. Çok sevdiğim bir site var, belki de zaten biliyorsunuz,
    ( http://www.zsazsabellagio.blogspot.com )…. bazen detaylara vuruluyorum, bazen ana hatlarına, paylaşmak istedim. Teşekkür ederim. Sevgiler, nia

    Liked by 2 people

    • adhandmade dedi ki:

      Bende tasarımlara vuruldum sizin gibi, imitasyon kürkler her zaman tercihim ve artık imitasyon kürklerinde gerçeğinden ayıt edilemeyecek kadar güzelleri mevcut.. Gerçi insanoğlunun varoluşuyla başlayan kürk işlemenin bir sanat olduğunu düşünsemde günümüzdeki ticari yapılış şeklinin acımasızlığı ortada ne yazık ki.. Gönderdiğiniz link için teşekkür ederim.. 🙂 Sevgilerimle.. ❤

      Liked by 1 kişi

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.