Spring Buds (Bahar Tomurcukları)


Handmade Knittted Cardigan by adhandmade (Spring Buds)

Havaların bir sıcak, bir soğuk olduğu bu günlerde yazlık giysileri de giymeye başlayınca, üşüdüğümüzde bir daha kışlık giysilere dönmek istemiyoruz.. Montlar, kabanlar, trençkotlar gözümüzde büyüyor ya da  yazlık giysilerin üstüne bir türlü yakıştıramıyoruz ve de ne giyeceğimiz sorun oluyor.. İşte bu zamanlarda ister kalın, ister  ince olsun  kısa ya da uzun örgü hırkalar imdadımıza yetişiyor..

That are known spring days..The wheather is hot or cold in this days.. We started to wear summer clothes.. But we don’t want to go back to the winter clothes when we are cold..  We don’t want to dress up coat, trenchcoats or we can not fit them in our summer clothes.. At this times, either thick or thin, short or long knitted cardigans provide great convenience..

Handmade Knittted Cardigan by adhandmade (Spring Buds)

İşte ben de bir önceki yazımda paylaştığım tuniği  böyle bir hırka ile kombinledim..(Tuniği görmek için tıklayınız: Tricot Tunic with Paisley Pattern (Şal Desenli Triko Tunik)..

Here, I also combined tunic I shared in my previous article with such a cardigan. (Click to see tunic: Tricot Tunic with Paisley Pattern)..

The Knitting Scheme

Nako Aspen Yün ( sanırım artık bulunmuyor) ve 10 numara şişle örülen bu hırkanın kol kenarlarını ve etek ucunu sonradan dikilen  saç örgü band (B), bedeni ise XL boyutundaki tomurcuklar süslüyor.. Saç örgü band klasik saç örgünün her sırada bir yapılmasından oluştuğu için değişik bir görünüme sahip.. XL tomurcuklar ise 8 ilmek 8 sıra (A)..

I used Nako Aspen Wool (the aspen no longer in production) and nr:10 Knitting needles.. The over of cardigan is adorned with XL size- buds.. There are braiding on the sleeve cuffs and on the skirt (B).. They are been sewing up at knitted-cardigan later.. XL buds are 8 rows of 8 stitch (A).. The braid band has a different appearance because it is made up of a classical hair braid made in each row..

Handmade Knittted Cardigan by adhandmade (Spring Buds)

Trendlere boyun eğme.. Modanın sana hükmetmesine izin verme, sadece kim olduğuna, giyim tarzın ve yaşama biçiminle neyi ifade etmek istediğine karar ver” …Gianni Versace…

Don’t be into trends. Don’t make fashion own you, but you decide what you are, what you want to express by the way you dress and the way to live”…Gianni Versace…

…Sevgilerimle… Loves...

Photos Shooting: Dokas

Handmade Knitted Cardigan: adhandmade

Tunic with Paisley Pattern: adhandmade (Related Post: Tricot Tunic with Paisley Pattern (Şal Desenli Triko Tunik)

Sunglasses: Mango

Pantyhose : Penti

Boots: Kdnc

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Örgü (Knitting), DIY içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

25 Responses to Spring Buds (Bahar Tomurcukları)

  1. Aquileana dedi ki:

    So very beautiful 😀 ❤ happy sunday to you

    Liked by 1 kişi

  2. Vety very nice this cardigan dear ^.^

    Liked by 1 kişi

  3. voulaah dedi ki:

    Have a very nice day dear waiting for new post
    kisses

    Liked by 2 people

  4. gumusdis.com dedi ki:

    Çok güzel bayıldım tam mevsimi şimdi 😊

    Liked by 1 kişi

  5. voulaah dedi ki:

    Wow very beautiful as always
    you’re doing a great job, enjoy it
    kisses

    Liked by 1 kişi

  6. niasunset dedi ki:

    Çok beğendim, renkler de çok güzel. Harikasınız, Teşekkürler, sevgiler, nia

    Liked by 2 people

  7. Demet dedi ki:

    Örgü hırka harika

    Tebrikler

    Sevgilerimle 😊😊😊😊

    Liked by 2 people

  8. kethuprofumo dedi ki:

    wonderful! Great job! Happy spring! 🙂

    Liked by 2 people

  9. Funda DÖKMEN dedi ki:

    Very nice……Well come Spring…..

    Liked by 2 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.