Kalın Topuk Ayakkabılar


Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

Zaman zaman dikiyoruz yada örüyoruz, şık kıyafetler ortaya çıkarıp giyiyoruz.. Ama unutmamamız gereken bir şey var ki; en şık kıyafeti bile doğru aksesuarlarla tamamlamazsak ortaya zarif bir görüntü asla çıkmıyor.. İşte bir kıyafetin en asıl tamamlayıcısı ise bence ayakkabılar.. O yüzden bu gün biraz günümüz ayakkabı trendlerine bir bakalım dedim..

Bu gün en sevdiğim kalın topuk ayakkabılardan bahsedeceğim..Benim gibi yüksek topuk sevdalısı iseniz, işte bu kalın topuklar imdadınıza yetişiyor.. Ben moda olsun olmasın yıllardır kalın topuklardan vazgeçemiyorum.. Acaba ruhum bir yerlerde mi ( 70′ler mi 80′ler mi desem) kalmış  nedir?.. 🙂

En sevdiğim topuk şekli.. Tam ya da yarım platformlu ya da platformsuz ayakkabılarda bu kalın topuklarla, uygun kıyafet seçimiyle şık olmak mümkün.. Ayrıca tüm gün koşuşturmasında, topuklu ayakkabı kullanmaktan vazgeçemeyenler için de büyük bir rahatlık sağlıyor..

Günümüzde eskisinden biraz daha farklı güncellenen halleriyle daha bir şıklar..

Bir ara hani şu stiletto ayakkabıları başımıza sardıklarından beri ayakkabı mağazalarında kalın topuk ayakkabı bulmak nerdeyse mümkün olmuyordu.. Onların yeri ayrı olsa da, neyse ki şimdilerde mağazalarda daha çok  görmeye başladık.. Bu arada ayakkabı üreticilerine de seslenelim ki bizi bu kalın topuk ayakkabılardan yaz, kış, moda olsun ya da olmasın mahrum bırakmasınlar.. 🙂

Tabii ki bu kalın topukları giyerken bacak boyumuzu, bacak kalınlığını ve giyeceğimiz kıyafetleri de göz önünde  bulundurmalıyız ki ortaya şık bir görünüm çıksın.. Örneğin bu kalın topuklar boyu yere kadar uzanan, tam yada yarım  İspanyol paça  pantolonlara çok yakışıyor.. Hatta uygun abiyeler de bile kullanarak ters köşe dediğimiz tarzda bir styling yaratabiliriz.. Ne de olsa yaratıcılığın sonu yok…

Konfor denince dolgu topuk ayakkabıları da rahatlık açısından unutmamak gerekiyor.. Dolgu topuk ayakkabılara ve ince topuk ayakkabılara ( her ne kadar ince taban ve topuk ayakkabılardan kaçsamda) gelecekte bir gün başka bir yazımda değineceğim..

“Eğer bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz, sizin için dünyayı bile fethedebilir”…..Marilyn Monroe…..

Şimdilik yüksek topuklar üzerinde konforlu yürüyüşler dilerim.. Sevgilerimle..

Fotoğraflar: Dokas, AD Ayakkabı: Erol Saçmacı, Varel, İnci, Derimod

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Trends içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

4 Responses to Kalın Topuk Ayakkabılar

  1. niasunset dedi ki:

    Ben de ayakkabı delisiyim ama ama giyemiyorum artık 🙂 yine de bazen çılgınca aşka düşüp alıyorum ve yürümekte zorlanıyorum… Mavi siyaha bayıldım, Teşekkür ederim, Bu arada, mail grubu oluşturduk, bilemiyorum katılır mısın ? Comment kısmında okuyabilirsin!
    https://kalabaliksehrinperisi.wordpress.com/2017/03/30/e-l-e-s-t-i-r-me/

    Teşekkürler, güzel bir haftasonu dileklerimle, sevgiler, nia

    Liked by 1 kişi

    • adhandmade dedi ki:

      Evet aynen, hepimizin durumu aynı galiba 🙂 🙂 bende mümkün olsa 24 saaat çıkarmam, özellikle kalın topuk.. 🙂
      Commente uğrayacağım sabite geçince..(Diğer yorumda yazdığım gibi) Sevgilerimle.. ❤ ❤

      Liked by 1 kişi

  2. dogan dedi ki:

    Ayakkabı Modelleri çok güzel ve şık olmuş. Sevgilerimle

    Beğen

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.