Granny Style


Büyükanne Tarzı

Instagram ve Pinterest’ te dikkatinizi çekmiştir, sürekli karşmıza çıkan gri saç çılgınlığı yaşanıyor.. İster ünlü ister ünsüz her kesimden özellikle gençler arasında gri saçlı resim paylaşmak pek bir yaygınlaştı.. İşte moda ve trendlerin sizi nereye sürükleyeceği hiç belli olmuyor.. Dün “büyükanneme benzemişsin” sözü hoş bir algı oluşturmazken, bu gün cool bir iltifat.. Peki bu sitilin kıyafetlere yansımaması beklenebilir mi? Tabii ki hayır..

Nowadays, Gray hair craze has attracted your attention on the Instagram and Pinterest.. To be share a picture with gray hair are widespread among young people especially, they can be famouse or un famouse person.. That so, you can’t prediction where you will attract by fashion and trends.. Yesterday “You look like your grandmother” means that not pretty sense, today it is cool compliment.. However this style’s reflect to dress that inevitable situation..

grannyChic2

Aslında bu tarzı, büyükannelerinin dedelerinin sandıklarını karıştırıp, buldukları onların eski zamanlarda giydikleri etek, yelek, kazak, hırka, elbise, gözlük, çanta ve hatta ayakkabıları bulup kombinleyerek epey bir zamandır ugulayan daha 25-30 yaşına bile varmamış genç erkek ve kızlar, sessiz sedasız bu akımla beraber dünyada bayağı bir ilgi gören bir yaşam ve sokak sitili yaratmış oldular.. Üstelik bu tarz sadece 80’ler, 70’ler, 60’lar gibi yıllarla da sınırlı değil.. Büyükanne, büyükbaba tarzı ve şık olsun yeterli.. 🙂

In fact, there is this style for a long time.. Some young girls and boys who have not reached their ages of 25-30 to applies this style in yours life.. They find skirts, vests, sweaters, cardigans, dresses, glasses, bags even shoes from their grandmother’s and grandfather’s wardrobe and they combine these clothes.. So they created a life and street style in the world.. Moreover, this style not limited with years as 80’s, 70’s and 60’s.. It is enough for to be granny style and chic.. 🙂

StreetStyle

Günümüz modasında ise oversized ve omuzları düşük her parça sizi büyükanne, daha doğrusu granny modasının bir üyesi yapabilir.. Chanel, MaxMara, Prada gibi çeşitli markaların sergilediği örneklerini gördüğümüz bu oversized modellerin ve aynı zamanda ayakkabı topuklarının kitten halini almasıyla bu akımın podyumlarda ve sokak modasında kendini ne kadar hissettirdiğini anlamak mümkün.

In today’s fashion, you can be Granny look with every part of oversized and low shoulder and you can be a member of granny style fashion.. Different brands as Chanel, MaxMara and Prada produced oversized models and kitten heels shoses and so this trend was felt by podioum and street as strongly.. We can see it everywhere..

Bu modayı çok güzel, kendi yaratıcılıklarını da katarak uygulayan gençlerimiz var da, peki gerçek birer ikon olmaya aday büyükannelerimiz büyükbabalarımız yok mu?.. İşte bunun için Advanced Style Blog‘ una bir göz atın derim.. Aşağıda bazı görsellerini paylaştığım, bu bloğu incelerken hem eğlenecek, hem de bu konsepteki biz bloggerlarında gelecekteki halimizi görmüş gibi olacaksınız.. 🙂 Unutmayalım ki “Hiçbir şey için asla çok geç değildir”..

“Yaşlandığımız için oynamayı bırakmayız; oynamayı bıraktığımız için yaşlanırız” …..George Bernard Show…..

Her yaşınızla beraber gelen çok renkli ve sağlıklı yıllar dileğimle.. Sevgilerimle.. ❤

Now, we know that these youngs in implementing this fashion,well isn’t there candidate of a true icon of our grandmother and grandfather?.. For this, you visit of Advanced Style Blog.. I share some visuals to you at the below.. You will smile a little and fun.. You can see that how appear state of we bloggers in the future who work with this subject.. 🙂 Never, we don’t forget “It is never too late for anything”..

“We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing”….George Bernard Show…..

I wish colourfull and healthy years in all ages.. With love.. ❤

AdvancedStyle_5

AdvancedStyle_18

AdvancedStyle_23

AdvancedStyle_22

AdvabcedStyle_3

Kaynaklar (Resources)

Advanced Style

MaxMara

Prada

Chanel

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Fashion, Trends içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

6 Responses to Granny Style

  1. erol dedi ki:

    Granny’ler Süper!! :)))

    Liked by 1 kişi

  2. pamir dedi ki:

    Harika!.. :)))

    Liked by 1 kişi

  3. demet dedi ki:

    Gerçekten gelecekteki haliniz çok hoş..bayıldım.. 🙂

    Liked by 1 kişi

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.