What Can We Wear at New Year Parties?


Yeni Yıl Partilerinde Neler Giyebiliriz?

happy_new_year

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte kutlamalarda tüm hızıyla devam ediyor.. Yılbaşı gecesinden bir iki hafta önce başlayan kutlamalar değişik şekillerde ve yerlerde yapılmakta.. Özellikle yılbaşı gecesi öncesinde yapılan şirket yemekleri, ofislerde küçük kutlamalar.. Yılbaşı gecesi için ise gidilecek pub yada evlerde gerçekleştirilecek partiler, yeni yıl yemekleri, hele birde bir yılbaşı balosuna davetliyseniz.. İşte bende bugün ne giysek derdine kapılmadan modacıların çeşitli dizaynlarına bir göz attım..Basit bir kazaktan, jean pantolona, dantel karışımlı kombinlerden rüya gibi tuvaletlere uzanan bin bir çeşit kombin oluşturmak mümkün.. Umarım ne giysem diye hala karar veremeyenler için, seçimlerinizi oluştururken birazcık yardımı olur..

New Year celebrations continues in full swing.. As company dinner invitations and small celebration in office made before the New Year night.. Some of us will go new year party at home or pub, some of us will go new year’s ball.. What can we wear?.. I created a collage, for those who undecided.. Office, home and pub parties or ball..

Sevgilerimle.. With Love..

Ofis Partisi?.. 

Party at  Office?..

Erkekleri de unutmadık..

We don’t forget that men.. 🙂

noel_kombinler

Ev ya da pub partisi?..

Party at Home or Pub?..

Yeni Yıl Balosuna Davetliysek?..

If we have been invited to New Year Ball ?..

Gold_Dream

celebration

 

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Fashion, Trends içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

4 Responses to What Can We Wear at New Year Parties?

  1. demet dedi ki:

    Yeni yıl kıyafetleri çok hoş..Özellikle kırmızılı elbise çok güzel..Mutlu yıllar adhandmade

    Sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  2. Funda dedi ki:

    ……………I wish happy new year for everybody with their beatiful dress and also hair……….Bye bye for 2015 and welcome 2016…………

    Liked by 1 kişi

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.