Watercolour Pencils (Suluboya Kalemler)


hautecouture_sketch

Drawing by (AD) adhandmade

Çizim yapmaya meraklı iseniz ve seviyorsanız, her işte olduğu gibi kaliteli bir iş ortaya çıkarabilmek için kullandığımız çizim ve boyama malzemelerinin de kaliteli olmasına özen göstermeliyiz, mükemmel sonuçlar elde edebilmek için.. Bununla birlikte unutmamız gereken bir noktayı da göz ardı edemeyiz, “Kaliteli çizim malzemeleri, sanatçıya ilham verebilir ve teşvik edebilir; ancak yaratıcılığın ve becerinin yerini asla tutamaz”..

If you are interested in drawing and painting, materials of drawing and painting have must been of good qualifie.. So we can create quality works.. However, we can not ignore a point we have to forget, “Quality drawing materials can inspire and encourage who artists; but never keeps the place of creativity and skill ” ..

boyama_malzemeleri_3

Drawing & Painting Materials

Günümüzde farklı illüstrasyon teknikleri ve tarzları geliştirmek isteyenler için, geniş bir malzeme ve gereç yelpazesi mevcuttur.. Kömür kalemler, suluboya, mürekkep, suluboya kalemler, ince-kalın yada fırça uçlu keçeli kalemler, yağlıboya, pastel, guaj, jel kalemler ve hatta göz farları, ojeler gibi pek çok malzemeyi çizimlerinizde kullanmanız mümkün.. Tüm bu malzemeler zamanla yaratıcılığınız ve yeteneğiniz doğrultusunda çizimlerinizde  kendi tarzınızı yaratmanıza yardımcı olacaktır..

A wide range of materials and equipment is available today for those who wish to develop different illustrations techniques and styles.. It is possible to use many materials in your drawings such as coal pencils, watercolour, ink, watercolour pencils, fine-thick felt pens or felt pen with brush tip, oil paint, pastel, gouache, gel pencils and even eye shadows, nail polish.. Over time, all these materials will help you that your creativity and your ability to create your own style in your drawings..

hautecouture_sketch_2

Drawing by (AD) adhandmade

Suluboya boyamayı seven biri olarak, kullanmaktan zevk aldığım DERWENT marka suluboya kalemlerinden bahsetmek istedim bu yazımda.. Bu kalemler suluboya güzelliği ile kalemin kontrolünü bir arada sağlamakta.. İstediğinizde kuruboya kalemi olarak uygulayabilirsiniz ya da suluboya efekti elde etmek isterseniz su kullanabilirsiniz.. İkisi bir arada kullanılabildiğinden size ayrıca büyük bir kolaylık ve özgürlük de sağlamakta.. Derwent Suluboya kalemlerini 12’li, 24’li, 36’lı, 72’li setler halinde alabileceğiniz gibi tek tek de almanız mümkün..

In this my post, as a person who loves watercolour painting, I would want to talk about DERWENT watercolour pencils which I enjoy using.. These watercolour pencils provide watercolor beauty and control of pencil balance of together.. You can apply it as a dry crayon if you want, or you can use water if you want to get a watercolor effect.. It also gives you great convenience and confor as both can be used together.. You can buy Derwent Watercolor pencils in sets of 12, 24, 36, 72 or as well as one by one.

Derwent Brush Pen

Derwent Brush Pen

Özellikle seyyar halde resim yapıyorsanız bu suluboya kalemler , su hazneli fırçaları ile size büyük kolaylık sağlamakta.. Çocuklar içinde çok uygun oduğunu düşünüyorum.. Çünkü genelde ortalığa boyalı sular dökülüp kirleneceğinden annelerin korkulu rüyasıdır suluboya ve bu yüzdende biraz uzak durulur, çok güzel bir teknik olmasına rağmen.. Bu fırçaları sulandırdığınız suluboya yada mürekkep doldurarak kullanabileceğiniz gibi içinde sıvı suluboya renkleri hazır olarak satılanlarıda bulunmakta.. Aşağıdaki DERWENT Akademi tarafından hazırlanan videoları incelerseniz, suluboya kalemleri ve su hazneli fırçaların kullanımı konusunda size büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.. 🙂

Especially when you are painting on the go, these watercolor pencils give you great convenience with water brushes.. I think very suitable for kids too.. It is a fearful dream of mothers because of this painted waters are usually spilled and all field polluted.. At this reason mother and kids avoid although it is a very nice technique.. You can use these brushes by filling watercolor or ink.. Or you can buy them in filled which the liquid watercolor colors.. I think you will find great ease in using the watercolor pens and water-filled brushes if you examine the videos prepared by the following DERWENT Academy at below.. 🙂

…..Kalpten sevgilerimle.. Heartfelt love…..

Use of Derwent Water Brushes (Derwent Su Hazneli Fırçaların Kullanımı)

Derwent Academy Watercolor Pencil Tips ( Derwent Akademi Suluboya Kalemler İpuçları)

Kaynaklar / Resources

Derwent

 

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Püf'ler, Technical information içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

10 Responses to Watercolour Pencils (Suluboya Kalemler)

  1. pirimiri dedi ki:

    Çizimler sizinmi muhteşemler

    Liked by 1 kişi

  2. Fantastics products! Good

    Liked by 1 kişi

  3. voulaah dedi ki:

    Wow so beautiful dear
    Thank you so much for nice sharing especially for vlog
    Have a very nice day
    Kisses back to you
    Anita

    Liked by 1 kişi

  4. Funda dedi ki:

    Very excellent….Beatifull….

    Liked by 2 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.