Tulum (Overalls/Jumpsuit)


Çeşitli kumaşlardan, değişik kalıplarda yaz, kış, gündüz yada geceye uygun modelleriyle tulumlar bir kaç sezondur trendler arasında yerini koruyor..

Benim diktiğim bu tulumda çok çeşitli amaçlarla kullanılabilir.. Kullanacağınız materyale göre her yerde şık görüneceğinizden emin olabilirsiniz.. Bu model, anvelop bedeni, bol kesimli şalvara yakın pantolonu hoş bir görünüm sağlarken rahatlığı da ön plana çıkarıyor.. Kısa kanat kolları ve yanlarda gizli cepleride mevcut.. Paçaların yan dikişlerinde yatay iki küçük pili de ayrıca bir hava yaratıyor.. Bu tulum modelini kolsuz ve diz boyunda dikmekte mümkün.. O şekliyle de güzelliğini koruyor..

Tulum dikiminde ben viskon emprime minik çiçek desenli (floral print) bir kumaş kullandım.. Anvelop önün kapanmasını sağlayan kuşak için iki ayrı renkte grogren kurdele tercih ettim.. Tüm yaz olduğu gibi çiçek desen modası kışında devam edecek görünüyor..

Overalls is very fashion a few seasons.. There are many varieties for summer, winter, day or night look.. I sewed this overalls.. I used flowery viscose fabric (floral print).. Body part of this overalls is wrap (anvelop), trousers part of this overalls are plenty of cut.. So, it is both stylish and comfortable.. This overalls have short wing sleeves and hidden pocket on the side.. Floral print fashion had all summer, it will continue in the winter..

Tulum_4

Overalls(Jumpsuit) sewing by adhandmade

Burda Dergisi‘ nden diktiğim bu kalıpla üç ayrı modelde tulum dikmek mümkün.. Kollu, kolsuz, uzun yada kısa.. Hatta bu patronları kullanarak  birbirinden ayrı pantolan yada tek bir bluz dikilebilir.. Yani, tek patron beş ayrı model..

tulum_patron

Overalls (Jumpsuit) Patterns,Front and Rear wiews

Overalls patterns is from Burda Magazine.. These patterns are very practical.. You can sew three different model overalls with this pattern.. Sleeve or sleeveless overalls, long or short overalls.. Even only blouse or only trousers.. One pattern, three or five model.. 🙂

Kumsalda yalın ayak, şehir turlarınızda sandalet, daha şık olmak istediğinizde yüksek topuklar.. Tulumu kullanacağınız yere göre hepsiyle kombinlenebilir.. Tabii ki bence asla vazgeçemediğim kalın topuk ayakkabılar..

You can wear sandals or thick heels shoes with this overalls..Where you want to wear this overalls, the choice is yours.. But, my favourite is high thick heels shoes always.. I love so much high thick heels shoes..

Çiçeklerin ruhumuza verdiği tazelik, ferahlık, huzur ve enerjiyle dünya gündeminin kasvet dolu ağırlığından biraz olsun uzaklaşarak, renkli günler dileğimle..

“Acı ne kadar derinde olsa da zamanla tüm çiçekler güneşe döner yüzünü”…..Sarah Jio….

Sevgilerimle.. ❤

Flowers give all joy and peace to you in this world filled with gloom…Yours affectionately…

Photos Shooting: Dokas

Overalls (Jumpsuit) Sewing & Ring Design: AD (adhandmade)

Sunglasses: Osse

Sandals: Beety

High Thick Heels Shoes: Varel

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Dikiş (Sewing), DIY içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

10 Responses to Tulum (Overalls/Jumpsuit)

  1. It is very beautiful and elegant! I love it!

    Liked by 1 kişi

  2. nur dedi ki:

    Tulum sevmiyordum , sizde görünce fikrim değişti..çok güzel!!!!

    Liked by 2 people

    • adhandmade dedi ki:

      evet.. genelde bir önyargı var tulumlara karşı.. ama vücut tipine göre doğru kalıp ve model seçildiğinde son derece şık olmak mümkün.. Sevgiler.. 🙂

      Beğen

  3. Gül dedi ki:

    Çok güzel.Elinize sağlık.

    Liked by 2 people

  4. Funda dedi ki:

    Beatifull……..

    Liked by 2 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.