Unisex Scarf (Unisex Atkı)


UnisexAtkı2

Tığla örülen bu atkı örgü modeli açısından unisex bir model.. Uygun renk seçimiyle hem erkekler hemde bayanlar için ideal.. Yaklaşık boyutları saçaklar dahil 170×31 cm. kadar.. Uzunluk ve genişliğini istediğiniz ölçülerde arttırmak yada azaltmak size kalmış.. Daha enli örüldüğünde bayanlar için şal olarak kullanıma oldukça şık bir alternatif..

Scarf knitted with crochet needle is unisex model in terms of pattern.. Women or men can use with choosing appropriate colors.. Approximate dimensions are of 170×31 cm. including weft fringes.. If you want, you can change width and lenght.. If you knit more wide, you use as shawl for women..

Unisex_Atkı_7

Unisex_Atkı_Banner

Atkıyı örmek için Nako‘ nun  Arya Ebruli çeşidinin iki ayrı rengini kullandım.. Atkının zemin kısmını Nako Arya Ebruli 86398, yün iğnesi ile geçirilen kordonu ise Nako Arya Ebruli 86408 ile ördüm.. Bu iki renk bir biri ile güzel bir kombin oluşturdu..

I used two separate colour yarn, for Knitted Cord Colour:Nako Arya Ebruli 86408 and  for Graund Colour: Nako Arya Ebruli 86398.. This two color provided a very good harmony with together..

Atkı için önce yarım trabzan ve iki zincirden oluşan istediğiniz sıra ve uzunlukta kafes örgüsü ile bir zemin örüyoruz.. Bu oluşacak deliklerden geçirmek içinde diğer renkle kordon örüyoruz ve bu kordonu atkının boyunda keserek her sıradan geçirerek atkıyı tamamlamış oluyoruz.. Aslında bu bir çeşit dokuma tekniği.. Kordonu örmek için çeşitli değişik yollar olsa da ben Knitting Mill denen bir aletten yararlanıyorum.. Bu kordon örmeyi başka bir yazımda anlatacağım..

First, I knitted a ground consisting of two chain and half double crochet for this scarf.. After,  I knitted a cord with another colour yarn and I passed this cord with wool needle from holes of ground.. In fact this is a weaving technique.. For knitted cord I use Knitting Mill.. I’ll explain this cord knitting, another writing in the future..

Evet, yeni bir yıla günler kala soğukların başladığı şu günlerde bu sıcacık tutacak atkıyı beğendiyseniz 14 Aralık’ta süprizim olacak  takipçilerim için.. 🙂

“İp,örgü örmesini bilenlerin ellerinde kalp ile ruh arasında bağ kuran mucizevi bir varlığa dönüşür”……Robin Villiers-Furze……

Sevgilerimle.. ❤

We had few days to the start of the new year that weather cold started.. If you like this nice and warm scarf, I have got a surprise for my followers at 14 December.. 🙂

“In the hands of a knitter, yarn becomes the medium that binds the heart and soul”…..Robin Villiers-Furze……

With love .. ❤

Photo Shooting: Dokas

Knitting Scarf: AD (adhandmade)

Leather Coat: Colin’s

Velvet Pants: Oxxo

Red Bag: Vero Moda

Sunglasses: Prada

 

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Örgü (Knitting), DIY içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

11 Responses to Unisex Scarf (Unisex Atkı)

  1. Sketchuniverse dedi ki:

    Reblogged this on sketchuniverse and commented:
    🧶 🤍 HI SISTERS! THIS BLOGGER IS VERY PROUD HAVING A LOYAL TURKISH FOLLOWER. SOMEONE SPECIALIST ON KNITTING AND FASHION.

    Liked by 1 kişi

  2. Thank you very much for visiting my blog. Your knitting work is very beautiful! Have a wonderful day!

    Liked by 1 kişi

  3. Funda dedi ki:

    It is excellent…In my opinion, ladies can use it for smart. Isn’t it?

    Liked by 2 people

  4. erol dedi ki:

    Çok beğendim, biz erkekleri de nihayet hatırladınız. 🙂 🙂

    Liked by 2 people

  5. demet dedi ki:

    Canlı renkler çok hoş olmuş .Soğuk havalarda sıcacık tutacak çok güzel bir ürün .

    Sevgilerimle

    Liked by 2 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.