“T”Form, Gray Hooded Dress


“T” Form, Gri Kapüşonlu Elbise

grey_tunic_colourpalette_light

Gri; zekanın, bilginin ve bilgeliğin rengi olarak anlamlandırılıyor.. Uzun ömürlü, klasik ve çoğunlukla şık veya rafine edilmiş olarak algılanır.. Onurlu, muhafazakar ve otoriteyi temsil eden bir renk.. Gri kotrol edilir ve siyahla beyazın uçları arasında durduğundan bir uzlaşma rengi olarak kabul edilir.. Aynı zamanda mükemmel bir nötr olduğundan tasarımcılar tarafından arka plan olarak çokça tercih edilir..

Gray is the color of intellect, knowledge, and wisdom. It is perceived as long-lasting, classic, and often as sleek or refined.. It is a color that is dignified, conservative, and carries authority.. Gray is controlled and inconspicuous and is considered a color of compromise, perhaps because it sits between the extremes of black and white.. Gray is a perfect neutral, which is why designers often use it as a background color..

grey_tunic_1

“T”Form, Gray Hooded Dress…. Sewing by adhandmade….

Kollarınızı açtığınızda tam bir “T” form görüntüsü sergileyen bu elbise kapüşonuyla da güncel trendi yakalıyor.. Kumaşı ise triko örme kumaşların oldukça kalınlarından, hatta kalın-kaba diye tariflesek yanlış olmaz.. İster sade giyin, ister içine kazakla.. Her iki durumda da şıklığından bir şey kaybetmeyecek bir model..

When you open your arms, this dress, which displays a full “T” form image, also catches the current trend with its hood.. The fabric of that dress is very thick of knit-fabrics.. Even, it would not be wrong if we say that it was thick-rough a knit-fabric.. Whether you wear plain or you wear sweatshirt into dress.. In either case,it’s a model that will not lose anything from the chic..

gri_tunik_patron

“T”Form, Gray Hooded Tunic….Front & Rear View, Patterns by BurdaStyle….

Modeli biraz daha kısaltıp yada boyunuz uzunsa bu haliyle tunik olarak da kullanabilirsiniz.. Bunun gibi pek çok amaca hizmet eden elbiseler günümüzün hızlı yaşamında her zaman tercihlerde  ilk sırada önceliğini koruyor.. Bu tip çok yönlü elbiseleri seviyorum.. 🙂

Dresses that serve many purposes like this always keep their priority in preference at today’s fast life.. If you shorten the model’s lenght, it can be use as a tunic too.. Personally I like very versatile dresses like this.. 🙂

gray_dress

gray_hooded-dress

gray_hooded_dress_7

Kalın triko kumaştan diktiğim bu elbisede kapüşon içinde astar olarak ve ön süslemelerde iri delikli file kumaş kullandım.. Bu dikişte olduğu gibi farklı dokudaki kumaşları bir arada buluşturmak gibi, değişik parçaları bir araya getirerek giyinmekte, onları klasik halleriyle kullanmaktan çok daha modern bir tarza sahip olmamızı sağlıyor.. Bu konu ile ilgili Jean Paul Gaultier‘ nin aşağıdaki güzel sözlerine bir göz atalım..

“The shock of the way I mix patterns and fabrics can be disconcerting, but what I am trying to do is provoke new ideas about how pieces can be put together in different ways. I think this is a more modern way to wear clothes that in themselves are fairly classic”.. Jean Paul Gaultier..

I combined knit fabric and with large punched mesh fabric while I sew this dress.. Let’s look at the above words of Jean Paul Gaultier about combining different pieces.. How right is not it?

..Güzel günleriniz olsun..Sevgilerimle..

..Have a nice day.. With Love..

Photos Shooting: Dokas

Sewing Hooded Dress: adhandmade

Black Bodysuit: Twist

Sunglasses: Mango

Pantyhose : Penti

Boots: Mammamia

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Dikiş (Sewing), DIY içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

24 Responses to “T”Form, Gray Hooded Dress

  1. Very very nice dress and fantastics locatios ^.^

    Liked by 1 kişi

  2. voulaah dedi ki:

    top creation, you have many talent dear
    I really enjoy it
    Kisses

    Liked by 1 kişi

  3. Arohii dedi ki:

    You look amazing dear 😊 xx

    Liked by 2 people

  4. Demet dedi ki:

    Gri benim favori renklerimin en başında gelir.
    I like it
    Bü arada fotoraflarda ki kıyafet muhteşem

    Sevgilerimle 😊😊😊

    Liked by 2 people

  5. Rosilene Zanutto dedi ki:

    So beautiful. I like. 🙂

    Liked by 2 people

  6. niasunset dedi ki:

    Çok şık görünüyorsunuz, rengine de, modeline de bayıldım. Teşekkür ederm, sevgiler, nia

    Liked by 2 people

  7. Ester dedi ki:

    Nice look!

    Liked by 2 people

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.