My Blog, Third Anniversary & Giveaway Time (New Year Raffle)…..This giveaway is now closed and the winner has been contacted…..


Bloğum, Üçüncü Yıldönümü & Hediye Zamanı (Yeni Yıl Çekilişi)…..Çekiliş Kapatıldı ve Kazanan Tahlihliye Hediye Ulaştırıldı…

Her yıl 14 Aralık bloğumun yıldönümünü.. Bu sene üçüncü yılımı tamamlayıp dördüncü yıla girerken herkese teşekkür ederim ve mutlu yıllar dilerim.. Her yıl olduğu gibi bu yılda bir hediyem var sizlere.. Yalnız bu sene katılanlar arasında çekilecek kura ile sadece bir kişi aşağıdaki hediyenin sahibi olacak..

Every year on December 14th is the anniversary of my blog.. I complete my third year and enter the fourth year.. I thank everyone and wish happy new years.. I have a gift for you this year like every year.. Only one person will have this gift by raffle between the participants..

..İşte, bu yeni yıldaki hediyemi aşağıda görebilirsiniz..  Here, this is my gift for you in the new year, you can see below.. 🙂

Hooded Scarf

Kapşonlu Atkı (Hooded Scarf) by adhandmade

Kapşonlu Atkı (Hooded Scarf) by adhandmade

Basit bir kış aksesuarını daha iyi bir hale ne getirebilir?.. İşte, bu atkıya başı örtecek bir kapşon dizayn edilerek eğlenceli ve şık  bir kış stiline dönüştürülmüş.. 🙂 Örme kumaştan dikilen bu atkıyı aynı zamanda şal gibide kullanmak mümkün..

What could make an easy winter accessory better?.. This scarf so many ways for a fun winter look, and is designed to double as a head covering.. 🙂 This scarf which is sewn from a knit-fabric, can also be used as a shawl..

Hediyeyi Kazanabilmek İçin

Hediyeyi kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit..  Aşağıdaki kartı tıklayınız ve açılan form sayfasını doldurunuz.. Lütfen, açılacak form sayfasında ki mesaj bölümüne “çekiliş” yazınız..

To Win That Gift

What you need to do to win the gift is very simple, click on the card at above and fill in the form page.. Please write “raffle” in the message section of the form to be open..

🙂

Not: Çekiliş sadece takipçiler arasında yapılacaktır.. Katılan herkese bir çekiliş hakkı verilecektir.. Hediye; kazanan kişiye Türkiye’den kargo gönderisi mümkün olan her ülkeye gönderilecektir.. (Shipping free)..

P.S: The raffle will only be held between followers.. To everyone participating will be only one raffle right .. Gift will be sent to every country from Turkey (If shipping is possible).. (Shipping free)..

..BOL ŞANSLAR..GOOD LUCK..

…Sevgilerimle.. With Love..

Kapşonlu Atkı (Hooded Scarf) by adhandmade

Photos Shooting: Dokas

Sewing Hooded Scarf : AD (adhandmade)

Sunglasses: Prada

Black Blouse & Belt & Tights (Leggings): Stradivarius

  Boots: Mammamia

About adhandmade

I'm in love with handmade, handicrafts .. Especially sewing and knitting .. Also fashion and styling .. My motto is "Elegance is the only beauty that never fades".....Audrey Hepburn....
Bu yazı Dikiş (Sewing), DIY, Genel (General), Raffle (Çekiliş) içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

27 Responses to My Blog, Third Anniversary & Giveaway Time (New Year Raffle)…..This giveaway is now closed and the winner has been contacted…..

  1. Arohii dedi ki:

    Congratulations dear. 🙂 I wish you many successful years of blogging. You look beautiful in that lovely red hooded scarf. I guess it was designed by you. xx

    Liked by 1 kişi

  2. I like your idea! Very compliments dear 😘

    Liked by 1 kişi

  3. Çok yoğundum 😭 bu yıl kaçırdım mussmutlu sıcacık bol umutlu yıllar olsun ❤😚

    Liked by 1 kişi

  4. kethuprofumo dedi ki:

    Great scarf! But it seems I’ve missed something…

    Liked by 1 kişi

  5. Swapnil Pandey dedi ki:

    Congratulations for your achievements

    Liked by 1 kişi

  6. Anita dedi ki:

    Great outfit dear, I really enjoy it
    I’m back
    Kisses

    Liked by 1 kişi

  7. Charme Haut® dedi ki:

    Congratulations on the Blog! ❤ Kisses

    Liked by 1 kişi

  8. Demet dedi ki:

    Bu da Çok güzel bir hediye, ilk hediyenizi ben kazanmıştım 🙂 mutlu yıllar

    Liked by 1 kişi

Yorum

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.